50% DISCOUNT on capsules and tablets!CapsulesTablets * Limited Time Offer

Ο Καφές που σου αρέσει – Ο Καφές που πίνεις
στην τιμή που θέλεις

ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

Προμηθεύσου Καφέ στην πραγματική του τιμή
κατευθείαν από το εργοστάσιό μας στην Ιταλία

Ρώτησέ μας για τον Καφέ που χρησιμοποιείς και
ΚΕΡΔΙΣΕ

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ  BLEND

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το εργοστάσιό μας μετρά 48 χρόνια ιστορίας ενώ οι roasters της εταιρίας μας ( σεφ του καφέ ), μεταφέρουν από γενιά σε γενιά μέχρι σήμερα την παράδοση και την γνώση 337 ετών σχετικά με τον καφέ.

Isidoro Perillo, Bernando Della Mea ( SCAE master ),Francesca D’ Oria, Carlos Alberto και αρκετοί ακόμη κορυφαίοι roasters ανήκουν στην οικογένεια της εταιρίας μας και κρατούν ψηλά την σημαία της Ιταλικής κουλτούρας και παράδοσης σχετικά με τον αυθεντικό espresso.

Για 45 χρόνια ψήνουμε καφέ και κάνουμε ιδιωτικές ετικέτες για περισσότερες από 40 πολύ διάσημες εταιρίες σε όλον τον κόσμο, αξιοποιώντας εμπειρία και γνώση στον καφέ και διατηρώντας την ιταλική παράδοση στον espresso.

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ

Διαθέτουμε όλους τους επώνυμους καφέδες espresso στις εξής επιλογές συσκευασίαςː

  1. Σε συσκευασία κιλού κάτω από την υποστήριξη του brand RICCARDO J. MORELLI με την ανάλογη υποστήριξη σε εξοπλισμό, διαφήμιση, χρησιδάνειο μηχανής espresso, μύλου άλεσης, κλπ…
  2. Σε συσκευασία ιδιωτικής ετικέτας του πελάτη, ακόμη και με υποστήριξη σε παροχή εξοπλισμού με χρησιδανεισμό μηχανής espresso, μύλου άλεσης, κλπ…
  3. Σε συσκευασία ατύπωτη, no-name, ακόμη και με υποστήριξη σε παροχή εξοπλισμού με χρησιδανεισμό μηχανής espresso, μύλου άλεσης, κλπ…

Ακόμη μπορούμε να κάνουμε ακριβές αντίγραφο ( τον ίδιο ακριβώς espresso ) από οποιονδήποτε καφέ επιθυμεί ο πελάτης καθώς έχουμε στο εργοστάσιό μας τέσσερις από τους κορυφαίους Ιταλούς roasters στον κόσμο.

ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ BLEND ΜΑΣː

HOUSE BRAND DI ROASTERY ACADEMY (HOUSE BRAND  –  ACADEMY )

Ναι, είναι το ίδιο ακριβώς blend που απολαμβάνεις από την ομόηχη μεγάλη εταιρία. Ο Academy αποτελείται αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας κόκκους Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική. Η γεύση του είναι ευγενής με ισορροπημένη οξύτητα, νότες φρούτων και λουλουδιών και επίγευση από έντονες νότες πικρού κακάου. Γεμάτο σώμα με άψογη αρμονία. Ένα γλυκό χαρμάνι από καφέδες ονομασίας προέλευσης  με ήπια οξύτητα, απίστευτο δέσιμο, τέλειο καϊμάκι.

PICADILLY CLASSICO TOP     (PICAD –  ILLY CLASSICO)

Το πιο γνωστό και δημοφιλές παγκοσμίως blend  που απολαμβάνεις από την μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο στον χώρο του καφέ.  Ένα από τα κλασικότερα και διαχρονικότερα espresso blends με κόκκους από πολλές διαφορετικές φυτείες σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους. Το αποτέλεσμα είναι ένα ισορροπημένο χαρμάνι, με ξεχωριστό άρωμα και υπέροχη, αξέχαστη γεύση. Το καβούρδισμα είναι μεσαίο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα απαλή γεύση, ισορροπημένα αρώματα καραμέλας, σοκολάτας, καθώς και ελαφρές νότες λουλουδιών.

LA CREMA & AROMA DI TORINO (CREMA & AROMA)

Ένα blend που το έχεις συναντήσει και δοκιμάσει σχεδόν παντού, δημοφιλές και γνωστό, αποδεκτό από όλους επί πολλά χρόνια από μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες καφέ στον κόσμο. Ένα blend με δυνατή κρέμα και ισχυρό χαρακτήρα, με ευχάριστη επίγευση ξηρών καρπών και μπαχαρικών. Προέλευση: Εκλεκτοί κόκκοι φυσικής αλλά υγρής επεξεργασίας, από την περιοχή της Βραζιλίας και την Ονδούρα, αφρικανική Robusta με πικάντικες νότες από την Ουγκάντα. Μεσαίο καβούρδισμα.

BUON TE ESPRESSO PRESTIGATO (BUON TE PRESTIG  –  ATO)

Το blend που αγαπάει ο πελάτης και καθημερινά το απολαμβάνει σε πολλά καφέ της χώρας από μία πολύ γνωστή ευρωπαϊκή εταιρία εκτός Ιταλίας.   Δυναμικός espresso, με έκρηξη αρωμάτων αλλά και ταυτόχρονα ευγενικός και ντελικάτος. Συνδυασμός της υψηλής γλυκύτητας του γνήσιου Βραζιλιάνικου καφέ, με τη μοναδικότητα των καφέδων της Κεντρικής Αμερικής, τον εξαιρετικό χαρακτήρα του καφέ της Ανατολικής Αφρικής και τη δύναμη των κόκκων από την Ινδία, σε τέλεια αναλογία. Ένα απολαυστικό κλασικό χαρμάνι εσπρέσο.

BUON TE ESPRESSO INTENSO GUSTO      (BUON TE INTENSO)

Το δεύτερο απολαυστικό και γνωστό blend της πολύ γνωστής ευρωπαϊκής εταιρίας που βρίσκεται εκτός Ιταλίας. Το πολύ έντονο καβούρδισμά του αναδεικνύει τα πλούσια αρώματα των ποικιλιών Arabica και Robusta από τη Βραζιλία, το Βιετνάμ και την Κολομβία, κάνοντας τον ιδανικό για  τους λάτρεις των δυνατών espressos. Ένας καφές με γεμάτο σώμα, βελούδινη κρέμα και δυνατό άρωμα με λεπτές φρουτώδεις νότες  αλλά και μια ελαφριά επίγευση κακάο για το τέλος. Μια έμπνευσή που προέρχεται από το coffee culture της Πορτογαλίας.

ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Κατά παραγγελία του πελάτη μπορούμε να φέρουμε στην πόρτα του από το εργοστάσιό μας στην Ιταλία οποιοδήποτε επώνυμο blend επιθυμεί όπως TORINO GRAND ESPRESSO, TORINO TOP CLASS, IPANEMA DO BRASIL, DI MELODIA ITALIANA, και πολλά ακόμη.