50% DISCOUNT on capsules and tablets!CapsulesTablets * Limited Time Offer

Herbarium Contra Virus

Δημιουργήσαμε μία μοναδική φόρμουλα – μίξη βοτάνων ( συνταγή ) που θα μας προστατέψει άκρως αποτελεσματικά από όλες τις  αερομεταφερόμενες ιώσεις.  Ακόμη σε περίπτωση που νοσήσουμε για οποιοδήποτε λόγο, θα μας βοηθήσει να περάσουμε την ίωση με πολύ ήπια συμπτώματα.

Η φόρμουλα δεν αποτελεί φάρμακο αλλά αφέψημα.

ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕː ΑΝΤΙῘΚΟ ΤΣΑΙ  – HERBARIUM  CONTRA VIRUS – Herbal tea formula   

ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ  –  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟῘΟΥΣ.

Μία ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων και συγκεκριμένα, βοτανολόγοι, αλλεργιολόγοι και γιατροί μας βοήθησαν και μας συμβούλεψαν σε κάθε μας βήμα, ώστε να κάνουμε μία άριστη επιλογή βοτάνων των οποίων η κατά αναλογία μίξη να αποτελέσει έναν μοναδικό σύμμαχο εναντίον ακόμη και του κορωνοϊού.

Με την μοναδική αυτή συνταγή – μείξη – φόρμουλα θωρακίζουμε την άμυνα του οργανισμού, ενισχύουμε  τα μέγιστα το ανοσοποιητικό ώστε η άμυνα του οργανισμού μας να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ιώσεις, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουμε και  βοηθάμε βασικά λειτουργικά συστήματα του οργανισμού μας και συγκεκριμένα, το άνω αναπνευστικό σύστημα, στηρίζουμε τον πνευμονικό ιστό, τους αεραγωγούς και το μυοκάρδιο, ενώ βότανα – συστατικά του μείγματος , με ιδιότητες βλεννολυτικές,  αποσυμφορητικές και αγγειοδιασταλτικές,   βοηθάνε τον οργανισμό να ανταπεξέλθει πολύ πιο εύκολα σε οποιαδήποτε ίωση προσβάλλει τον οργανισμό μας ώστε στην περίπτωση που νοσήσουμε λόγω πρόσληψης μεγάλου ιϊκού φορτίου ή επιθετικής μορφής ίωσης, τότε η ίωση περνάει με πολύ ήπια κλινικά συμπτώματα, σαν μία εποχική γρίπη.

Η φύση μας προστατεύει, μας κρατάει ζωντανούς και υγιής και μας προσφέρει απλόχερα ότι πιο αγνό και ανόθευτο, τα μοναδικά βότανά της.

Η συγκεκριμένη συνταγή – μείξη βοτάνων έχει γίνει μετά από πολυετή μελέτη και ανάλυση των βοτάνων και των ιδιοτήτων τους, αποκρυπτογραφώντας  τις ευεργετικές ιδιότητες  τους σε έναν μοναδικό συνδυασμό ο οποίος είναι άκρως αποτελεσματικός  στην θωράκιση του οργανισμού μας. Οι ποσότητες του κάθε βοτάνου που έχει μπει κατά αναλογία στο συγκεκριμένο μείγμα από την μια μεριά είναι υπέρ αρκετή ώστε σε κάθε δόση κούπας τσάι να λάβουμε όλα τις ευεργετικές ιδιότητες του βοτάνου και από την άλλη μεριά είμαστε υπερβολικά πολύ πιο κάτω από τα όρια που το οποιοδήποτε βότανο – συστατικό  μπορεί να είναι αλλεργιογόνο.

Τα βότανα μπαίνουν ξεχωριστά σε επαγγελματικό μύλο άλεσης ώστε να τα έχουμε σε μία μορφή τρίματος γκρανουλέ ( granules ),δηλαδή σε μορφή όμοιας με της τριμμένης ρίγανης, ώστε να μπορούμε εύκολα να τα ζυγίσουμε και να τα ανακατέψουμε όλα μαζί ( κατά αναλογία επί τοις εκατό % το καθένα ) σε ένα ομοιογενές μείγμα.

Από αυτό το μείγμα βοτάνων ποσότητα 3 γραμμαρίων μέσα σε 330ml βραστό νερό για 10 λεπτά, μας δίνει μία κούπα ροφήματος τσάι με έναν μοναδικό συνδυασμό από όλες τις ευεργετικές  ουσίες που έχει το κάθε βότανο ξεχωριστά και όλα μαζί.

 

ΣΥΣΤΑΣΗ ː 

( Origanum vulgare ), Μολόχα ( Malva sylvestris ), Λεβάντα ( Lavandula ), Πιπερόριζα (Zingiber officinale ), Δενδρολίβανο (Salvia rosmarinus ), Τσάι του βουνού ( Sideritis ), Ρίζα Γλυκόριζας (Glycyrrhiza glabra ), Αλχιμήλλη (Alchemila Alpina ), Μαντζουράνα (Origanum majorana ), Ταραξάκος (Taraxacum officinale ), Ζαμπούκος ( Sambucus nigra ), Φράξος Μέλια ( Fraxinus ornus ), Αστράγαλος ( Astragalus ), Νύχι της γάτας ( Uncaria tomentosa ), Λαδανιά (CISTUS INCANUS ) ,Τεύκριο (Teucrium ), Άγριο Φασκόμηλο ( Salvia pomifera ), Περιβλήματα Κυνόροδου ( Rosa canina ), Ανανάς ( Ananas comosus ), Φλούδες Πορτοκάλι ( Citrus X sinensis ), Αρωματική ύλη Πορτοκάλι  ( flavor orange ).

Μέθοδος παρασκευήςː 

3  γραμμάρια μείγματος βοτάνων  για  7 – 10 λεπτά σε βραστό νερό

Συνιστώμενη κατανάλωσηː

Τρεις ( 3 )  κούπες τσάι ημερησίως για δύο μήνες, ένα μήνα διακοπή και ξανά αρχίζουμε για το επόμενο δίμηνο.

 

ΠΡΟΣΟΧΗː

Για οποιαδήποτε απορία θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Το προϊόν είναι 100% φυσικό και χωρίς πρόσθετα ζάχαρης.

Τα διατροφικά του στοιχεία αναγράφονται στην συσκευασία του.

Δεν έχει παρατηρηθεί καμία αλλεργική αντίδραση κατά την κατανάλωσή του.

Αποκλείεται η τοξικότητα οποιουδήποτε βοτάνου – συστατικού του μείγματος λόγω της κατά αναλογίας συμμετοχής του στο μείγμα.

Η συστηματική κατανάλωσή του σύμφωνα με τις οδηγίες συντελεί στην αποτελεσματικότητα του μείγματος.